*BiLL aşKısı* Co-Admin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 neRdeN : ßiLL^imin kaLbii HobiLeRiniz : bNm HoBiLeRim ßuRaya Dar qeLir :D LakaP :D : SüsLü eMo :P xD Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: ßenDe özqé xD eKsikiM SanKimm :D :P C.tesi Ağus. 09, 2008 3:15 pm | |
| arkadaşlar buyrun ilk mesajımı sildim daha qeniş olrk açılladım buyrunn beenn =)=) ve tanrı Özqé^yi yarattı =)=) Selam önceLikLe...kendimi tanıtayım ben Özge 15 Yaşındayım Bursa'da oturuyorum..Müzik dinlemeyi çok seviyorum,gitar çalıyorum,filmkoliğim,ßuZ paTeni yaPıoRm,RocK aŞığıYım öLümüne RocKKK ,dinlediğim belli başlı gruplar CuTe iS WhaT We AiM FoR,Tokio hotel,Kurban,Koridor,gripin,mor ve ötesi,zakkum,maNga,AvriL LavigNe,Şeßo,TeoMaN,Duman,Grup 84...diye uzaarr giderrrr Bill Kaulitz aşığıyım,delisiyim.Laf söyletmem uleeeyynnn!!!Ona olan hayranlığım aşmış gitmiş,başka boyutlara ulaşmış bir durumda.öL DeSe öLürüM <3 Çok az kişi bunu anlayabilir..
Sonracığıma,çok sıcakkanlı biriyimdir...Beni seveni bende severim,bana ters bi hareketi olanı yakarımm...!! Muhteşem 4'lümüz benim nette tanışıp da bu kadar samimi olabildiğim ilk insanlar topluluğudur..Melek''m,ben,Ceren'm & Merve'm böyle bir 4'lü daha bulamazsınız ama biz böyleyiz,ve birbirimizden asla vazgeçmeyiz.Daha tanıtmam gerekirse güncellerim | |
|
pegasus Admin
Mesaj Sayısı : 1044 Yaş : 31 neRdeN : bursa/mudanya HobiLeRiniz : hobi çok bende :D LakaP :D : yeşil :D Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: ßenDe özqé xD eKsikiM SanKimm :D :P C.tesi Ağus. 09, 2008 3:19 pm | |
| sağol özgecim kendini bize tanıttığın için hoşgendin | |
|
*BiLL aşKısı* Co-Admin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 neRdeN : ßiLL^imin kaLbii HobiLeRiniz : bNm HoBiLeRim ßuRaya Dar qeLir :D LakaP :D : SüsLü eMo :P xD Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: ßenDe özqé xD eKsikiM SanKimm :D :P C.tesi Ağus. 09, 2008 3:23 pm | |
| | |
|
quCuq_seiTan fuTboL'a biTen Rock'a öLen aDmin
Mesaj Sayısı : 938 Yaş : 29 neRdeN : vLLa biyeRLerden qeLdm ama... HobiLeRiniz : ne söLeRsn vR :D LakaP :D : syLa buz pRenSeSi :D Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: ßenDe özqé xD eKsikiM SanKimm :D :P Ptsi Ağus. 11, 2008 10:26 pm | |
| seLam ösqem bnDe seni ösLedm neRde kaLdı ßu Kıss dioRum:D | |
|